Reparation af Macbook

Det er muligt at få repareret sin Macbook Pro eller Macbook Air igennem vores samarbejdspartner PC SERVICE CENTER.

PC Service Center tilbyder alt indenfor Mac reparationer, men også reparationen af almindelig PC. Gennem vores partnerskab med dem er det nu muligt for dig at spare penge på din næste reparation. Brug rabatkoden JakSOL og få undersøgelsen til 0 kr. Det er en besparelse på 200 kr, det er alligevel også værd at tage med.

Undersøgelse af din PC eller MAC

PC Service Center starter altid deres reparationer med at undersøge din computer hvorefter de vil komme med en fejlårsag samt tilbud på udbedring af dette. Alle tilbud er helt uforpligtende og du skal derfor ikke frygte et for dyrt tilbud, det er altid muligt at afvise en reparation. Undersøgelsen tager typisk 1-3 dage, men de kan faktisk også lave den ekspres hvis du ikke kan vente. I dette tilfælde vil din PC eller MAC være klar i løbet af få timer.

 

Kan en reparation betale sig?

Det er et godt spørgsmål som er svært at svare på. Men i følge PC Service Center kan det i omkring 80% af tilfældende betale sig at reparere en PC og 90% for MAC. Der er altså en stor chance for at det godt kan betale sig at reparere din computer.

Ønsker du at benytte dig at tilbuddet? Du kan se mere her - PC Service Center - Macbook og computer reparation