App udvikling til mobile enheder

10. december 2016

Udvikling af apps til de mobile enheder

App udvikling til mobile enheder

Jakobsen Solutions tilbyder konsulent ydelser til udvikling af apps, eller til videreudvikling af apps. Vi har udviklet mange forskellige løsninger, med meget forskellig kompleksitet. Alt fra avanceret business to customer apps og business to business apps til avanceret systemer som kan automatisere virksomheders arbejdsopgaver.

Vi tilbyder hjælp til alle de store platforme - uanset om det er iOS, Android eller Windows Phone. Mobile apps kan udvikles native i enhedens eget sprog, eller som cross-platform apps som udvikles ved hjælp af Xamarin eller Cordova.

Fokus områder indenfor mobil app udvikling

 

Android app udvikling

Udvikling af kræftfulde, brugervenlige android apps som kan løse virksomhedens arbejdsopgaver, tiltrække kunder eller promovere et brand.

iOS app udvikling

Udvikling af kræftfulde, brugervenlige og moderne iPhone apps som kan løse virksomhedens arbejdsopgaver, tiltrække kunder eller promovere et brand.

Cross platform app udvikling

Udvikling af apps som kan benyttes på flere platforme, herunder Android, Iphone & Windows. Kan udvikles som en Javascript eller en c# baseret løsning.

Sådan udvikles en succesfuld mobil app

Det at vælge den korrekte fremgangsmåde, er helt essientielt når det kommer til at udvikle applikationer til mobilen. Hos Jakobsen Solutions arbejdes der efter nogle meget nøje checklister, som sikrer gode og velfungerende resultater, hurtigt og fejlfrit. Fra en kundes synspunkt vil de fem største fordele ved systemet være følgende :

Hurtige resultater
I nutidens konkurrence og fart præget erhvervsliv vil dét, at reducerere udviklingstiden ofte blive værdsat. Systemet sikrer en hurtig prototype som kan tages i brug midlertidigt, eller teste behovet med.
 
100% gennemsigtighed
Som kunde hos Jakobsen Solutions er du altid i fuld kontrol angående projektet. Din feedback undervejs er helt essientiel når det kommer til den videre udvikling af den mobile app. For at være sikker på at alle parter er enige om hvilken vej projektet skal gå, tilbyder Jakobsen Solutions at udarbejde daglige status rapporter, konferere over skype og holde møder.
 
Høj kvalitet
Systemet lægger vægt på rutinemæssige testing procedure, som betyder at fejl i systemet opdages og udbedres tidligt i processen. For at opretholde hele kvaliteten efter opdateringer af den mobile app, gennemtestes hele løsningen efter hver opdatering.
 
Mere værdi til firmaet
De mobile apps som bliver udviklet af Jakobsen Solutions udvikles altid i den rækkefølge, at de vigtigste funktoner for virksomheden udvikles først. Det sikrer at vores kunder ikke skal vente lang tid og miste meget værdi,  på at vente på nogle af de mindre vigtige dele af applikationen.
 
Garanti
For at gøre ethvert projekt så sikkert som muligt for kunden, tilbyder Jakobsen Solutions garanti i alle kontrakter. Dette garanterer at hvis der opdages fejl i den mobile app i op til et halvt år efter produktionen er færdiggjort, vil Jakobsen Solutions udbedre fejlen uden beregning.