Professionel Søgeoptimering (SEO)

Professionel søgeoptimering hos Jakobsen Solutions

Søgeoptimering (SEO) er et begreb for en masse teknikker, som bruges til at få en hjemmeside til at ligge højere i søge resultater - Såsom Google, Yahoo, og Bing. Selvom det udelukkende er søgemaskinerne som afgøre hvor sider ligger i resultaterne, har vi god erfaring med at ligge højt, så længe bruger oplevelsen er god. SEO handler nemlig om rigtig mange ting, vi måler selv på lidt over 200 parametre når det optimeres. Fælles for dem alle er dog at det skaber en bedre oplevelse for brugeren. Når der optimeres til søgemaskiner er det nemlig vigtigt at tænke på, at de er interesseret i at præsenterer brugeren for den bedst mulige hjemmeside, og dermed give dem den bedste oplevelse. Derfor er SEO alt lige fra hastighed af hjemmesiden til indhold af hjemmesiden.

Men SEO er langt mere end det. SEO handler også om at vi skal have udarbejdet en strategi for markedsføring. Først og fremmest skal siden kunne findes af søgemaskinerne. Men vigtigst af alt er, at de besøgende som kommer ind, er dem som virksomheden ønsker. Dem som er interesseret eller kunne være interesseret i produktet. Et enkelt rigtigt klik, er mere værd end 100 ligegyldige.

Nøgleord

Vores SEO service starter altid med at finde de præcise nøgleord og sætninger, som din målgruppe søger efter. Det er en af de absolut vigtigste skridt i forhold til søgeoptimering. Du er nødt til at fange de rigtige kunder, for at give afkast på din investering. Vi kan hjælpe med at finde de bedste nøgleord og sætninger, baseret på nye tilgængelig data fra Google.

Mobil SEO

I takt med uviklingen og de seneste års forbedringer af smartphones, er søgeoptimering til mobil blevet langt mere relevant. Med mobil SEO sørger vi for at udvikle en unik strategi til denne platform. Det indebærer blandt andet at det vigtigste indhold skal være nemt tilgængelig. 

Konkurrent analyse

Internettet er et meget konkurrence plaget sted. Der er formentlig mange andre firmaer, som går efter samme målgruppe som jer. Ved at analyserer konkurrenternes digitale styrker og svagheder, kan vi finde muligheder for jer. Vi har stor erfaring med at analyserer konkurrenters indhold, og vil derfor kunne finde deres svagheder.

Link building

At opbygge relevante links fra andre hjemmesider er en svær, men absolut nødvendig proces for at ranke højt hos søgemaskiner. Vi har nogle teknikker og puljer som gør, at vi kan opbygge relevante links til din hjemmeside. Som sagt er link building en svær process, og det tager lang tid.