Få udviklet en PSD fil til et WordPress Site

Få udviklet en PSD fil til et WordPress Site

Få udviklet et WordPress site ud fra en PSD fil

Vores PSD til WordPress service giver dig fuld frihed til at styrer hjemmesidens design, eller lade din foretrukne designer gøre dette. Denne service leverer vi altid fuldt responsive og med flotte visuelle effekter. PSD til WordPress servicen sikrer dig derudover altid det resultat du ønsker. Det gøres fordi vi udvikler WordPress løsningen identisk med designet, helt ned til hver pixel. Ønsker du at vi også udvikler designet til din WordPress løsning, så kan vi selvfølgelig også dette. Vores designer sidder klar til at udvikle disse WordPress designs, kontakt os blot på info@jakobsen-solutions.dk

Hos Jakobsen Solutions besidder vi også evnerne, til at udvikle avancerede funktioner i WordPress. Vi levere avanceret løsninger i PHP som WordPress er bygget på, det betyder vi kan udvikle og integrerer selv de mest avanceret løsninger. Ønsker du f.eks at få automatisk bogføring i et program som Economic , et kunde system, eller andre spændene funktioner tilføjet til din løsning - Så er det noget vi kan klarer.

Responsive Temaer

Når vi udvikler de flotte WordPress design, sørger vi altid for at de er flotte på tværs af browser og enheder.

Retina venlige temaer

Udover at temaerne er responsive, så sørger vi også for at dine assets er retina venlige. Det sikrer hurtig load tid på mobile enheder, og fantastisk flotte billeder på retina skærme.

SEO Optimeret

Vi opbygger altid WordPress løsningerne SEO venlige. Det sikrer dig både højere placering hos søge maskinerne, men også at dine besøgende har større relevans.

WordPress standarder

Vi leverer WordPress temaer som er udviklet efter de officielle standarder. Det sikrer dig en god løsning, men også en løsning som virker i fremtiden.