Web app udvikling

13. december 2016

Udvikling af web applikationer

Professionel Web Applikation hos Jakobsen Solutions

Jakobsen Solutions tilbyder konsulentydelser til videreudvikling eller komplet udvikling af web applikationer. Jakobsen Solutions har udført et hav af forskellige typer web applikationer såsom ERP systemer, webshops, e-Learning og meget mere.

Skræddersyet web app

Fordelen ved at få udviklet en skræddersyet web app er at den passer perfekt til behovet. Uanset om denne web app skal bygges fra bunden eller skal migreres fra en eksisterende backend, vil Jakobsen Solutions kunne udvikle denne på en effektiv måde.

Mobil venlig udvikling

De mobile enheder som smartphones og tablets bliver mere og mere foretrukket, når det kommer til at benytte apps. Derfor sørger Jakobsen Solutions altid for at løsningen ser fantastisk ud, ligegyldig hvilken størrelse skærmen har.  

Cloud løsning

En mulighed som der er med en web app er at hoste den i et cloud miljø. Det gør blandt andet at løsningen kan tilgås alle steder fra, så længe du har en internet forbindelse. Vi bruger Digital Ocean eller Microsoft Azure til at hoste cloud løsninger.

Software til nystartet virksomhed

Er virksomheden ny på markedet? I så fald ønsker Jakobsen Solutions at være en sikker partner fremadrettet.  Vi vil gerne benytte den brede erfaring indenfor området til at diskuterer hvilken software løsningen lige præcis I bør vælge. Jakobsen Solutions tilbyder særlige partner aftaler som betyder hurtige og billigere resultat.