Hjemmeside – Landing

10. juli 2017

Vi mestrer mange kompetencer

Hos Jakobsen Solutions kan vi tilbyde mange services, som knytter sig til udvikling af en hjemmeside. Det at udvikle en hjemmeside er meget mere end bare en hjemmeside. Se herunder hvilke teknikker vi mestrer.

Grafisk design

Vi har dedikerede grafikere, som kan levere smukke og bæredygtige designs. Vi benytter både disse til design af hjemmesiden, men også hvis der ønskes design af logo.

Optimeret til alle browsere

Alle vores hjemmesider er optimeret til alle de mest anvendte browsere.  Det betyder, at hjemmesidens udseende og funktionalitet er den samme, uanset om den besøgende benytter Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer eller Edge.

Optimeret til mobil

Når vi udvikler hjemmesider, sørger vi altid for, at de også er flotte på telefonen.  Vi tilpasser simpelthen den version af hjemmesiden, som den besøgende ser på en telefon. 

Synlighed på Google

Vi er eksperter i at få din hjemmeside til at være synlig på tjenester såsom Google og Bing. Vi kan justere på over 200 parametre, for at forbedre dine placeringer i søgeresultaterne. 

Sociale Medier

Udover at vi kan markedsføre din virksomhed via Google, så kan vi også promovere jer via de sociale medier. 

Målbare resultater

Vi garanterer, at en ny hjemmeside med alle vores services vil skabe resultater. Vi holder øje med statistikkerne for hjemmesiden, og tilpasser siden efter det feedback som kommer. 

En hjemmeside promoverer dig 24/7.
Ingen ansat vil kunne gøre det.

Spar mange penge på en ny hjemmeside


Der er i øjeblikket mange penge at spare på at få lavet ny hjemmeside. Det er der, fordi vi tilbyder 20% rabat på hele aftalen, såfremt aftalen indgås i resten af 2018.  Rabatten dækker alt fra udvikling af hjemmeside og design af hjemmeside, til hosting af hjemmeside. Ja faktisk alle vores services.  Men skynd dig - tilbuddet gælder kun denne periode, og er begrænset til de første 25 aftaler.

Få et hurtigt prisoverslag på en ny hjemmeside
Prøv prisberegneren nedenfor

Antal sider
Generel søgeoptimering (Google, Bing, etc)
Unikt design (Ikke fra en skabelon)
System til selv at rette indhold på hjemmesiden
Optimeret til alle skærm størrelser
Alle priser her på siden er eks moms.

Kunder elsker at få lavet hjemmeside her
Anmeldelserne er hentet fra Trustpilot

Super prisvenligt

Super prisvenligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hurtig levering og ingen skjulte gebyrer. En yderst positiv oplevelse herfra

Jakobsen Solutions er utrolig dygtige.

Vi har benyttet Jakobsen Solutions til både hjemmeside udvikling og til et internt system. Det er ikke noget at sætte en finger på. De er utrolig dygtige og løsningsorienteret. Vi vil helt klart benytte dem igen i fremtiden.

Dygtig og proffesionel

Jeg har brugt Jakobsen-Solutions til flere opgaver nu og agter at bruge dem mere i fremtiden. Meget tilfreds med arbejdet.