Bliv fundet på Google – tips & tricks

Hver eneste dag går mennesker online, for at søge efter firmaer og virksomheder ligesom dine, men tager du de rigtige skridt for at sikre dig at dit websted bliver fundet på google?
Du vil vel gerne have, at det er din virksomhed som dukker op på Google, som løsning til dine målgruppers behov.
I denne artikel får du de vigtigste SEO-trin, som du kan bruge for at Google finder netop dit websted.

Indsend dit websted til Google

Dit websted vil sandsynligvis blive opdaget af Google, men for at fremskynde indekserings-processen kan du indsende dit websted til Google via dette link https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url. Du kan indsende dit websted hver gang du fortager en ændring, for at sikre dig at Google holder sig opdateret om den nyeste version af dit websted.
For yderligere søgemaskine optimering kan du også sende dit websted til Bing via dette link http://www.bing.com/toolbox/webmaster

Vælg de rigtige søgeord

Det er rigtig vigtigt, at du vælger de rigtige søgeord for at nå ud til din målgruppe, når de søger efter dig. Søgeord er ord og sætninger, der angiver tonen for dit websteds indhold. Det er generelt de mest almindelige ord du bruger som titler og i tekst der definere indholdet på dit websted. Indeholdet på siden er vigtig for at du når ud til den rigtige målgruppe. Dette gøres ved at vælge de rigtige søgeord og SEO-indstillinger på dit websted. Brug Googles søgeordplanlægger til at finde idéer til de nøgleord som er mest relevant for din virksomhed. Det er et nyttigt værktøj til at lære, hvad folk søger efter i dit område og giver dig mulighed for at finde de søgeord der er relevante for dit websted. Når du har fundet frem til de søgeord du vil bruge, skal du integrere dem i dit websteds titler og tekst.

Master Mega Tags

Det er ikke altid, at det indhold der vises i søgemaskinens resultat er taget direkte fra websites indhold. Teksten til dit websted på søgemaskiner kan tilpasses, for at give de der ikke er bekendt med din virksomhed en dybere indsigt i hvad dit websted har, eller hvad det går ud på. Dette gøres ved at tilføje meta-titler og meta-beskrivelse på hver enkelt side af websitet.

Link dit websted til dine sociale profiler/sider

Det er en god ide at have diverse sociale profiler tilhørende din virksomhed. Husk at tilføje dit websteds link til din Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ konti og alle andre steder, du har en online tilstedeværelse, for at øge dine linkspor.
For ekstra SEO: Del en status opdatering om dit websted på ovennævnte netværk. Da søgningskrawlere besøger websteder med links, øger du chancerne for at blive opdaget på søgemaskiner hurtigere.

One thought on “Bliv fundet på Google – tips & tricks

Der er lukket for kommentarer.